Dekorativna rasveta  je suštinski element dizajna enterijera koji može poboljšati ukupnu estetiku i funkcionalnost prostora. Postoji puno različitih stilova, oblika i veličina dekorativnih rasvetnih tela koje možete izabrati:

Lusteri i visilice (224)

Spot lampe (99)

Plafonjere (76)

Rozetne (104)

Zidne lampe (52)

Podne lampe (49)

Stone lampe (43)

Kupatilaska rasveta (13)

  • Lusteri i visilice su klasična opcija dekorativnog osvetljenja i svakoj prostoriji mogu dodati dodir elegancije i sofisticiranosti. Dolaze u širokom spektru stilova, od tradicionalnih i rustičnih, do elegantnih i modernih. Bez obzira da li više volite tradicionalni kristalni luster ili moderan geometrijski dizajn, luster ili visilica može biti prelep dodatak svakoj prostoriji.
  • Zidne lampe su odlična opcija za dekorativno osvetljenje za svaku prostoriju u vašem domu. Mogu se koristiti za isticanje umetničkih dela, dodavanje elegancije u hodniku ili pružanje akcentnog osvetljenja u spavaćoj ili dnevnoj sobi.
  • Stone lampe i podne lampe su još jedna popularna opcija dekorativnog osvetljenja koja se može koristiti za dodavanje vizuelnog efekta u prostoriji. Mogu se koristiti za stvaranje prijatne i privlačne atmosfere, a odlične su za čitanje ili opuštanje.
  • Rozetne pružaju elegantan, moderan izgled i popularan su izbor za stambene i poslovne prostore. Odličan su izbor su za opšte osvetljenje, osvetljenje zadataka i isticanje specifičnih karakteristika ili umetničkih dela. Dolaze u različitim veličinama i stilovima kako bi se uklopile u različite tipove plafona i mogu se koristiti u kombinaciji sa drugim rasvetnim telima kako bi se napravio dobro izbalansiran plan osvetljenja. 
  • LED plafonjere su moderna i energetski efikasna opcija osvetljenja za svaku prostoriju u vašem domu ili poslovnom prostoru. Neverovatno su energetski efikasne, troše do 75% manje energije od tradicionalnih sijalica sa žarnom niti. Pored toga, imaju mnogo duži životni vek, što vam može uštedeti novac na duge staze. Takođe se lako instaliraju i dolaze sa širokim spektrom opcija dimovanja i promena boja svetla, tako da možete da prilagodite osvetljenost svojim potrebama.
  • Bez obzira da li želite da svojoj dnevnoj sobi dodate dašak elegancije, ulepšate kuhinju ili napravite ugodan poslovni prostor, dekorativna rasveta je savršen način da ostavite utisak  i poboljšate ukupnu estetiku prostora.