LED PROFILI I OPREMA se koriste kao element u koji se postavlja LED TRAKA kao glavni izvor svetla. Predstavlja prirodno hladjenje i zaštitu LED TRAKE od spoljnih uticaja (prašine, vlage, ispravanja) što joj značajno produžava radni vek. Samim tim su i nezaobilazni, sastavni deo rasvete u današnjem planiranju i postavljanju rasvetnih tela različitih enterijera, eksterijera, arhitektonskih projekata, stambenim, poslovnim i svim drugim objektima. Mogu da se montiraju u unutrašnjim i spoljašnjim prostorima.

Silikonski LED profili (8)

Led profili (41)

Oprema za led profile (6)

  • LED PROFILI I OPREMA kategorišu se kao ugradni i nadgradni različitih dimenzija, postoje još tubularni, savitljivi, stepenišni, silikonski itd, sa dodatnom opremom kao što su sajlice mogu biti i viseći (visilica) a sa raznim uglovima "L" "I" "X" plafonskim i zidnim nastavcima mogu da se prave razne kombinacije i oblici u vidu minimalističkih svetiljki. Koriste se kao dekorativno, ambijentalno osvetljenje, osvetljenje enterijera, pa sve do izrade ozbiljnih svetiljki sa visokim svetlosnim karakteristikama i kvalitetima koje mogu da posluže i kao glavno osvetljenje.
  • Što se tiče boje uglavnom se isporučuju u aluminijumskoj boji, a po želji se mogu poručiti i u ostalim raspoloživim bojama koje se nalaze u RAL kartama boja za ALU led profile. Jednostavni su i laki za ugradnju i montažu.
  • Direktni smo uvoznici velikog broja i modela aluminijumskih LED profila. Nudimo široki asortiman ugradnih, nadgradnih, trimless profila za ugradnju u gips kao i dodatne opreme u vidu nastavaka i sajlica.