SMART LED rasveta brzo postaje rešenje za moderne potrebe osvetljenja kako stambenih, tako i poslovnih prostora. Za razliku od tradicionalnih sistema osvetljenja, pametno LED osvetljenje vam omogućava da kontrolišete svoje osvetljenje pomoću pametnog telefona ili glasovnih komandi, menjate boju i intenzitet svetla i planirate da se svetla automatski uključuju i gase. 

Prikaz 1–24 od 36 rezultata

  • Prvo, hajde da definišemo šta podrazumevamo pod „pametnim LED osvetljenjem“. SMART LED rasveta se odnosi na LED sijalice ili uređaje koji se mogu kontrolisati preko pametnog uređaja, kao što je pametni telefon, tablet ili pametni zvučnik. Ovo omogućava korisnicima da podese osvetljenost, boju, pa čak i cikluse uključivanja/isključivanja svog osvetljenja bez fizičke interakcije sa prekidačem.
  • Sa mogućnošću da kontrolišete svoja svetla preko pametnog telefona, možete da prilagodite podešavanja osvetljenja sa bilo kog mesta u prostoriji ili van nje. To znači da ne morate da ustanete da biste uključili ili isključili svetlo, ili da se petljate sa komplikovanim prekidačima. Možete čak podešavati osvetljenje kod kuće dok ste na putu ili na poslu. Takođe, mogućnost postavljanja ciklusa uključivanja/isključivanja znači da ne morate da brinete da li ćete ostaviti upaljena svetla kada izađete iz sobe ili kuće, što vam može uštedeti novac na vašem računu za struju.
  • Pomoću glasovnih pomoćnika kao što su Amazon Alexa ili Google Assistant, možete kontrolisati svetla svojim glasom. Ovo može biti posebno korisno ako imate problema sa mobilnošću ili ako vam je jednostavno previše udobno da ustanete i ugasite svetla.
  • Jedna od glavnih prednosti pametnog LED osvetljenja je mogućnost uštede energije. Tradicionalne sijalice sa žarnom niti troše više energije i proizvode više toplote, dok pametne LED sijalice troše manje energije i imaju duži vek trajanja. Sa pametnim LED osvetljenjem možete da uredite da se vaša svetla isključe kada izađete iz sobe ili da prilagodite osvetljenost prema dobu dana, što može dovesti do značajnih ušteda energije tokom vremena.
  • Konačno, pametno LED osvetljenje može poboljšati estetiku vašeg prostora. Sa mogućnošću da promenite boju vašeg osvetljenja, možete stvoriti jedinstveni ambijent u svom domu ili poslu. Možete koristiti osvetljenje u boji da istaknete određene oblasti, kao što su umetničko delo ili biljka, ili da stvorite specifično raspoloženje za svoj prostor.
  • U zaključku, SMART LED rasveta je odlična investicija za svakoga ko želi da uštedi energiju, prilagodi svoje osvetljenje i poboljša svoj životni ili radni prostor. Sa mogućnošću da kontrolišete svoje osvetljenje sa pametnog uređaja, možete kreirati savršeno okruženje osvetljenja za svaku priliku. Pa zašto ne nadogradite svoje osvetljenje danas i sami iskusite prednosti pametnog LED osvetljenja?