Roba se dostavlja kurirskom službom sa kojom imamo ugovor o saradnji. Kuriri dostavljaju robu na adresu koju ste naveli za mesto preuzimanja, svakim radnim danom od 08 do 16 časova (ukoliko radno vreme nije izmenjeno zbog praznika ili drugih neradnih dana u toku godine).

Kurir Vas prvo kontaktira na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i na taj način obavesti kad je planirana isporuka. Ukoliko se ne javite prvi put na njihov poziv, posle odredjenog vremena pokušaju još jednom da Vas kontaktiraju. Ukoliko i tada ne odgovorite pošiljka se vraća nama.

U tom slućaju mi ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili kako je došlo do greške prilikom pokušaja isporuke kod Vas i eventualno se dogovoriti o ponovnom kreiranju i slanju nove pošiljke.

CENE ISPORUKE

Cene isporuke se formiraju u zavisnosti od težine i broja paketa, njegovih dimenzija kao i ukupnog otkupa, a definisane su po aktuelnom cenovniku kurirske službe preko koje se šalje paket.

Troškove dostave snosi kupac, dok troškove za sve porudžbine u iznosu preko 10.000,00 dinara snosimo mi (Aura Light doo).

Cene isporuke su informativnog karaktera kurirske službe i nismo odgovorni za promenu cena od strane iste, ukoliko dodje do promena prilikom ispostave i ukoliko dodje do dodatnih troškova

ROKOVI ISPORUKE

Proizvodi će Vam biti isporučeni u najkraćem mogućem roku od prijema Vaše porudžbine. Sve porudžbine koje stignu u toku radnog dana, procesuiramo odmah i šaljemo istog ili narednog radnog dana, kurirskom službom sa kojom imamo ugovor.

Za proizvode koji su na stanju, uobičajeni rok isporuke je 1 do 3 radna dana od dana poručivanja.

Za proizvode koji trenutno nisu na stanju ili se radi o proizvodima koji se na zahtev poručuju iz uvoza, uobičajeni rok isporuke je od  15 do 30 dana (u zavisnosti od raspoloživih količina kod dobavljača, njihovih rokova isporuke itd).

Ukoliko nismo u mogućnosti da odgovorimo na vašu porudžbinu iz bilo kog razloga, tehničke ili neke druge prirode, kontaktiraćemo vas i ponuditi  alternativno rešenje ili otkazujemo porudžbinu.