Aura-Light

Dobrodošli u Aura-Light, firmu koja pruža rešenja za osvetljenje sa preko 15 godina prisustva na tržištu. Sa sedištem u Novom Sadu (Srbija), izgradili smo reputaciju za distribuciju visokokvalitetnih, modernih i energetski efikasnih proizvoda za osvetljenje, kako za veleprodajno tako i za maloprodajno tržište.

 

Za naše veleprodajne (B2B) klijente, nudimo širok spektar komercijalnih, rezidencijalnih i industrijskih rešenja za osvetljenje. Širok asortiman proizvoda i konkurentne cene garantuju kvalitetnu i dugoročnu saradnju. Nudimo i prilagođena rešenja za osvetljenje, tako da naši klijenti mogu da dobiju upravo ono što im je potrebno.

 

Za naše maloprodajne (B2C) klijente, nudimo raznovrsna rešenja za stambeno i poslovno osvetljenje, uključujući LED sijalice, visilice, lustere, podne lampe… Naša linija dekorativne rasvete obuhvata širok izbor stilova, od klasičnog i tradicionalnog do modernog i savremenog. Svi naši proizvodi su dizajnirani da budu i moderni i energetski efikasni, tako da naši kupci mogu da uživaju u prelepom osvetljenju, a istovremeno smanjuju troškove energije.

 

U našem asortimanu možete pronaći proizvode poznatih inostranih brendova, kao što su: V-TAC, SEARCHLIGHT, MEAN WELL… Generalni smo zastupnik za renomiranu nemačku kompaniju rasvete TRIO LIGHTING. Direktni smo uvoznici proizvoda iz Kine, pa možemo da ponudimo odlične uslove kupovine i robu na lageru.

 

U Aura-Light-u smo posvećeni u pronalaženju najboljih mogućih rešenja za svakog klijenta posebno. Spremni smo da se maksimalno posvetimo svakom zahtevu i prilagodimo ponudu tako da vi budete apsolutno zadovoljni.

 

Ako tražite pouzdanog i iskusnog dobavljača rešenja za osvetljenje, ne tražite dalje od Aura-Light. Kontaktirajte nas danas da saznate više o tome kako vam možemo pomoći da postignete ciljeve u pogledu osvetljenja vašeg prostora!