Lusteri i visilice su stilski i funkcionalni rasvetni elementi koji mogu da dodaju dašak elegancije svakoj prostoriji. Obe vrste rasvetnih tela mogu se koristiti za stvaranje fokusne tačke u prostoriji, poboljšanje postojećeg dekora ili dodavanje topline i ambijenta prostoru. 

Prikaz 1–24 od 224 rezultata

  • Visilice su rasvetna tela koja kombinuju savremeni dizajn sa sofisticiranošću kako bi stvorili elegantno rešenje za osvetljenje za svaki prostor. Obično su minimalističkog stila, sa elegantnim linijama i jednostavnim oblicima koji omogućavaju izvoru svetlosti da zauzme centralno mesto. Moderne, elegantne visilice mogu se koristiti u različitim okruženjima, od stambenih prostora kao što su kuhinje i trpezarije do komercijalnih prostora kao što su hoteli i restorani. Visilice primarno obezbeđuju ambijentalno osvetljenje. Sa svojim čistim linijama i sofisticiranim izgledom, moderne, elegantne visilice su raznovrsna i bezvremenska opcija osvetljenja koja može da unapredi dizajn svakog prostora.
  • Lusteri su rasvetna tela koja odišu osećajem luksuza i elegancije, što ih čini efektnim, centralnim dekorom za svaki prostor. Često imaju kompleksne ukrasne detalje, kao što su kristalni ili stakleni akcenti, koji hvataju svetlost i dodaju dašak glamura. Elegantni lusteri dolaze u različitim stilovima, od tradicionalnih do modernih, i u raznovrsnim materijalima, uključujući metal, staklo, pa čak i prirodne materijale poput drveta. Mogu se koristiti u različitim prostorima, od trpezarija i dnevnih soba do velikih ulaznih hodnika. Bilo da je upečatljiv ili komplementarni element postojećem dekoru, elegantan luster će sigurno ostaviti trajan utisak.
  • Lusteri i visilice zauzimaju veliki deo našeg asortimana i sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći baš ono što vam se dopada.