Spoljna rasveta

Spoljna rasveta može imati veliki uticaj na izgled i osećaj spoljašnjosti vašeg doma ili poslovnog objekta. Zbog toga predstavlja bitan segment dekorativne i funkcionalne rasvete.

Led reflektori (21)

Fasadne zidne lampe (43)

Baštenske lampe (33)

Spoljne plafonjere (7)

  • Baštenske lampe mogu da dodaju topao i ugodan dodir vašoj bašti ili da istaknu biljnu dekoraciju vašeg poslovnog objekta. Odličan su način za isticanje biljnih aranžmana, staza, skulptura, fontana i drugih detalja.
  • Fasadne zidne lampe se montiraju na zidove i koriste se za osvetljavanje spoljašnjosti vaše kuće ili poslovnog objekta. Mogu biti u različitim stilovima, od tradicionalnih fenjera do svetiljki modernog dizajna, sa integrisanim LED izvorima svetla ili zamenljivim LED sijalicama.
  • LED reflektori su odlični za osvetljavanje velikih površina, poput prilaza i dvorišta. Takođe su energetski efikasni i dugotrajni, što ih čini isplativom opcijom za spoljno osvetljenje. Dolaze i u RGB paleti boja, pa se mogu koristiti za dekorativne namene.
  • Solarne lampe napaja sunce, tako da ne morate da brinete o troškovima ožičenja ili struje. Lako se instaliraju, ekološke su i dolaze u različitim stilovima.
  • Bez obzira da li tražite baštenske lampe, fasadne lampe, LED reflektore ili solarne lampe, Aura-Light nudi veliki broj opcija koje će sigurno odgovarati vašem ukusu i budžetu.