Sijalice su jedna od najvažnijih komponenti za osvetljenje modernog doma ili kancelarije. Sa tehnološkim napretkom, osvetljenje je evoluiralo od sijalica sa užarenom niti do energetski efikasnih LED sijalica:

LED SIJALICE (126)

Led filament vintage sijalice (24)

Smart led sijalice (4)

Led cevi (4)

  • LED sijalice (Light Emitting Diode) su vrsta energetski efikasnog osvetljenja koje koristi poluprovodnik za proizvodnju svetlosti. LED sijalice su poznate po dugom veku trajanja, visokoj efikasnosti i maloj potrošnji energije. Takođe dolaze u različitim snagama, oblicima i veličinama, što ih čini pogodnim za širok spektar primena.
  • LED Filament (Vintage) sijalice su vrsta LED sijalica koje oponašaju izgled tradicionalnih sijalica sa užarenom niti. Imaju toplo, ugodno svetlo i klasičan izgled koji ih čini savršenim za upotrebu u tradicionalnim ili rustikalnim okruženjima. LED Filament sijalice su takođe energetski efikasne i imaju duži vek trajanja od tradicionalnih sijalica sa užarenom niti.
  • SMART (pametne) LED sijalice se mogu daljinski kontrolisati pomoću mobilne aplikacije ili glasovnog asistenta. Oni nude širok spektar funkcija, kao što su uključivanje/isključivanje, menjanje boje svetla, dimovanje, programski rad, itd. Pametne LED sijalice su savršene za one koji žele maksimalan komfor i funkcionalnost.
  • LED cevi su energetski efikasna alternativa fluorescentnim cevima i široko se koriste u komercijalnim okruženjima kao što su kancelarije, skladišta i fabrike. LED cevi imaju duži životni vek i troše manje energije u poređenju sa fluorescentnim cevima, što ih čini isplativom opcijom na duži vremenski rok.
  • Aura-Light nudi širok spektar svih vrsta sijalica po odličnim cenama. Pogledajte našu ponudu i pronađite adekvatnu sijalicu za vaše potrebe. Naravno, za sve savete i nedoumice kontaktirajte nas da zajednički pronđemo najbolje moguće rešenje za osvetljenje.