LED PANELI I OPREMA su rasvetna tela minimalističkog izgleda koja su zastupljena u gotovo svim sferama rasvete. Koriste se kao pomoćno (dekorativno) osvetljenje, a mogu da služe i kao rasvetna tela za glavno osvetljenje. Dostupni su u različitim oblicima i dimenzijama od kojih su najčešći okrugli, četvrtasti i pravougaoni. Kategorizuju se kao ugradni, nadgradni, a po potrebi mogu biti i viseći (kao visilica) sa dodatnom opremom u vidu sajli.

NADGRADNI PANELI (26)

UGRADNI PANELI (42)

NAPAJANJA ZA LED PANELE (1)

OPREMA ZA LED PANELE (3)

  • Po svojoj funkcionalnosti i nameni, mogu se svrstati u gotovo sve tipove rasvete, podjednako se koriste u domaćinstvima, kancelarijama, poslovnim prostorima, radionicama, učionicama, salonima, halama itd. Jedna od glavnih karaketristika LED PANELA je ta što emituju veoma veliki broj lumena (količinu svetla) u odnosu na njihovu potrošnju električne energije, zagrevanje je minimalno prilikom rada, ne emituju UV zračenja pa su samim tim kvalitetan i siguran proizvod koji su pogodni za životnu sredinu i okolinu kao i njeno dalje očuvanje, ne sadrže živu ni olovo. Svetlost koju pruža LED PANEL je zaista visokog kvaliteta, širokog i ravnomernog snopa po celoj površini. Vrlo su jednostavni za instalaciju, bez obzira na način montaže (ugradni, nadgradni, viseći) imaju veoma dug radni vek od nekoliko hiljada radnih sati kao i garantni rok.
  • LED PANELI I OPREMA se izradjuju od najsavremenije led tehnologije, razlikuju se i prema nijansi svetlosti, pružaju široki spektar boje od toplo bele nijanse (2700-3500K), prirodne (dnevne) bele (4000-4500K) i hladno bele (6000-6500K). Osnovni materijali od kojih se prave LED PANELI su aluminijum (RAM) led čipovi (OSVETLJENJE), difuzor (RAVNOMERNO RASIPANJE SVETLA).